Klik her for en PDF med definerede målgrupper, eksempler på lektionsplaner etc.

Live online excelundervisning

Et markedsledende koncept

Deltag i vores live online excelundervisning og få optimal indlæring. Samtidig er omk. pr. undervisningstime lavere end ved alm. Klasserumsundervisning.

Fakta om undervisningen:

 • 1 times undervisning 1 gang om måneden
 • Kun 1 eller 2 emner pr. lektion
 • Mulighed for digitalt undervisningsmateriale
 • HD Podcast af undervisningen
 • Opgaveløsning
 • Forløb over 6+ måneder
 • Mulighed for 0,5 times fjernsupport pr. bruger pr. måned

 

Fjernundervisning

Undervisningsformen er specielt velegnet til dem der har svært ved at tage 1 eller 2 dag ud af kalenderen og benytte til excelundervisning. Årsagen kan være travlhed, eller det kan være for dyrt i tabt arbejdsfortjeneste.

Førende konsulenthuse benytter blandt andet denne kursusform. De behøver ikke ofre en hel dags konsulentomsætning og samtidig er der ingen transporttid. Konsulenten behøver blot en PC og en internet forbindelse.

 

Løbende læring

Traditionel excel klasserumsundervisning har en komprimeret agenda. Udbyttet og den reelle værdi kan være begrænset af hvor meget man rent faktisk forstod og efterfølgende kan huske. Derudover er udbyttet betinget af at man får anvendt det tillærte i praksis. I modsat fald mister det nyligt tillærte lynhurtigt sin værdi.

Exceldoktors live online excelundervisning er kun 1 lektion om måneden og pensum er typisk kun en eller 2 excelfunktioner. Dette sker for at sikre at “tiøren falder”. Det er ikke nok at få vist en funktion og synes at det ser mægtig smart ud. Skal den viden man erhverver efterfølgende kunne anvendes i praksis er det vigtigt at man virkelig forstår både opbygningen, formålet og anvendelsen af en given excelfunktion. Derfor ser vi sjældent på meget mere end 1 funktion pr. lektion.

Midt i hvert lektion vil der også være opgaveløsning, der sikrer en “hands on” tilgang.

Efter hver lektion har kursisten i de næste 30 dage ret til ½ times fjernsupport (afhængigt af abonnement). Formålet er at sikre at det tillærte også bliver forankret gennem anvendelse i hverdagen.

Vi anbefaler at et forløb består af min. 6 lektioner. Idet vi kun gennemgår 1 eller få funktioner pr. lektion vil udbyttet ved et kortere forløb være begrænset. En af grundideerne ved løbende læring  er netop også et længere forløb, der langsomt, men med usvigelig sikkerhed vil løfte dine excelkompetancer op på et meget højere niveau.

 

Markedets bedste pris

Exceldoktor udbyder som udgangspunkt 3 forskellige undervisningspakker med stigende specialisering og fleksibilitet.

Har i andre ønsker skal i være velkommen til at kontakte os, så sammensætter vi netop den pakke der passer til din virksomhed.

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Vi er så sikre på vores produkt at frit kan annulere aftalen efter første lektion hvis i ikke er tilfredse. Så får i pengene retur.

Basis495 kr./kvt. per medarbejder

 • Standard Webex uddannelses sessioner
 • 1 t./mnd. Per medarbejder

 

Udvidet950 kr./kvt. per medarbejder

 • Standard Webex uddannelses sessioner + podcast
 • 1 t./mnd. Per medarbejder
 • ½ times fjernsupport pr. bruger pr. måned.
 • Lektionernes indhold sammensættes ud fra virksomhedens behov (plukket fra Exceldoktor’s std. katalog)

 

Specialist1.950 kr./kvt. per medarbejder

 • Opstartsmøde med virksomheden
 • Standard Webex uddannelses sessioner + podcast
 • 1 t./mnd. Per medarbejder
 • ½ times fjernsupport pr. bruger pr. måned.
 • Lektionernes indhold sammensættes frit ud fra virksomhedens behov, med virksomhedsspecifikke data.

 

Online support

Vores mest solgte undervisningspakke indeholder udover en månedlig undervisningslektion også ½ time online fjernsupport.

Situationen er velkendt. Du har netop lært en ny excelfunktion at kende, men mangler lige en smule hjælp til at få det til at virke i praksis på dine egne excelmodeller.

Det gør hele forskellen på om din nyerhvervede viden forankrer sig og skaber værdi, at du får anvendt det tillærte i praksis. Netop derfor har Exceldoktor inkludere denne mulighed for at få fjernsupport. Du får den sidste smule hjælp der skal til og får derudover et par gratis tips til hvad der ellers kunne forbedre dit excelark.

 

Vores team

Vores team hos Exceldoktor består af undervisere og supportere med mere end 10 års erfaring med excel. Vi er økonomer og altså ikke teknik nørder. Vores tilgang til anvendelse af excel bærer også præg af dette. Vi gør ikke noget unødigt kompliceret og bekender os til mottoet “work smarter not harder”

Vi brænder for automatisering, effektivisering og standardisering.

Hvordan gør jeg

Vi benytter WebEx møde software til vores undervisningssessioner. WebEx er lavet af den globale virksomhed Cicso. Det er utroligt let at bruge og kræver hverken at du erhverver licens eller skal installere software på din pc.

WebEx kører i din internet browser vha Java og inden hver undervisning vil du modtage en mail med et link og password til sessionen.

Der er altså intet behov for at indvolvere IT-afdelingen.

WebEx

Fjernsupport

Til brug for fjernsupport benytter vi TeamViewer. Du kan finde et link til den på forsiden af www.exceldoktor.dk

På den måde kan du let dele din skærm med os, så vi sammen finder ud af hvordan du hurtigt kommer videre.


Powered by WishList Member - Membership Software